BUSINESSYOGA

Yoga is een gemakkelijke en een toegankelijke manier om uw medewerkers fit en gezond te houden.

Niet voor niets heeft Harvard Business School Yoga & Meditatie uitgeroepen als één van de skills voor executives van de 21ste eeuw!

 

Het effect van yoga is bijzonder groot; het verlaagt stress, en verhoogt concentratie en creativiteit van mensen. Bedrijfsyoga is absoluut niet zweverig, maar juist heel erg down to earth. Met praktische oefeningen leren mensen zich op te laden, te ontspannen en hun houding te verbeteren. 

 

De lessen bestaan uit oefeningen om spanning los te laten en stress te verminderen. De lessen van zijn daarnaast een fantastische manier om op de werkplek, sfeer te verbeteren, arbeidsproductiviteit te verhogen en om collega’s bij elkaar te brengen om samen als een groep sportief/ontspannend bezig te zijn.

Yoga kan een fijne pauze zijn tijdens een drukke werkdag of een manier om te ontspannen aan het einde van de dag

De lessen worden gegeven op de werkplek, meestal in een vergaderruimte of conferentiezaal.

Je hoeft niet bijzonder lenig te zijn en vaak kunnen de oefeningen in werkkleding worden uitgevoerd.

 

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wekelijks een Yoga les “shortbreak”

  • Workshop Yoga

  • Ontspanningsles van 1,5 uur

  • Dynamische Yoga les van 1- of 1,5 uur

  • Easy Flow Yoga les van 1- of 1,5 uur

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren we de wensen en mogelijkheden.

Op basis daarvan maken we een passend voorstel.

CONTACT
 
PRIVÉLESSEN

Een les met volledige aandacht voor jou!

Behalve groepslessen geef ik iedere week met heel veel plezier ook privélessen. Het leuke is, dat deze lessen zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Dit kan een ontspannen manier zijn om met yoga te beginnen, maar ook om je te helpen wanneer je klachten hebt of je je beoefening wilt verdiepen.

Starten in een groepsles kan een te grote stap zijn, bijvoorbeeld wanneer je je zorgen maakt om een blessure of fysieke klacht. Ook wanneer je in een periode zit waarin een bepaalde tijd of lesvorm niet bij je past, zou een privéles een uitkomst kunnen zijn. In de privélessen kunnen we volledig werken aan wat voor jou nodig is op dat moment.

Locatie

Samen kunnen we kijken wat het beste past, ik kan een locatie regelen of ik neem alles mee naar een locatie die voor jou prettig is. Dit kan ook gewoon bij jou thuis zijn. Een privéles of een workshop met een vriend(in), partner of een klein groepje is natuurlijk ook mogelijk.

Starten?

Voordat we starten met de privélessen maak ik graag kennis met je.

Om een duidelijk beeld te krijgen van wie je bent, of je bepaalde klachten hebt waarmee ik je verder kan helpen. Dit is voor jou natuurlijk ook een moment om te bekijken of jij een goed gevoel hebt bij mij als docent.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak plannen dan kan je me bellen op 06-14615407 of via info@yogametsanne.nl

CONTACT

YOGA LESSEN & WORKSHOPS


Sanne Mahieu
06-14615407 - info@yogametsanne.nl

KvK 66606128 - 's-Hertogenbosch

© 2016 by Yoga met Sanne / Photo's Beeld by Sara