Deep House Yoga met Live DJ!

May 25, 2018

Een Deephouse Yoga experience bij zonsondergang! Een combinatie van hatha yoga en melodieuze beats door dj MaryJane SummerSounds op het dak van de Watertoren van Café Herman met een prachtig uitzicht en een heerlijke afsluitende cocktail!

We beginnen en eindigen heel rustig en tussendoor experimenteren wij met het effect van melodie, beats en ritme op hartslag en ademhaling. Als je tijdens bepaalde oefeningen ondersteund wordt door deephouse kom je in een flow. Door de muziek voel je je krachtiger, wat de combinatie tussen deephouse en yoga heel gaaf maakt.

 

Hoe, wat en waar?

Vrijdag 22 juni, op het dak van Café Herman in de oude watertoren met een prachtig uitzicht over de stad! Bij zonsondergang van 20.00 - 21.30, ticketprijs € 24,95 (dit is inclusief cocktail na de les)

 

Je ticket bestel je hier

p.s. Mocht het regenen gaat het niet door en is je ticket geldig voor het eerstvolgende event op 6 juli 2018.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

Oerwoud - Yoga & Onbijt

November 24, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten

December 7, 2018

November 24, 2016

November 24, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
CONTACT

YOGA LESSEN & WORKSHOPS


Sanne Mahieu
06-14615407 - info@yogametsanne.nl

KvK 66606128 - 's-Hertogenbosch

© 2016 by Yoga met Sanne / Photo's Beeld by Sara