YOGA INSTRUCTOR
 
OVER MIJ

Ik maakte voor het eerst kennis met yoga in een nogal stormachtige periode in mijn leven en was meteen onder de indruk van de positieve effecten ervan. Yoga helpt mij mijn aandacht 'naar binnen' te richten, rust en ruimte in mijn hoofd en gedachten vrij te maken en mijn zenuwstelsel te kalmeren en meer in balans te brengen.

 

Mijn missie is om lessen leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga is niet zweverig en je hoeft nergens aan te voldoen om met yoga bezig te zijn. 

Mijn basisopleiding bij Ron van der Post heb ik in de laatste jaren aangevuld met verschillende workshops van David Jacobs (Iyengar yoga) en anatomie training van Lara Heimann (Fysiotherapeut en yogadocent in Princeton USA). Momenteel volg ik een opleiding Yoga & Coaching (lijfgericht coachen)

 
WAAROM YOGA?

Ondanks dat aan yoga een eeuwenoude traditie ten grondslag ligt die we zeker serieus mogen nemen, denk ik dat we onszelf in het dagelijks leven soms een tikkeltje te serieus kunnen nemen. Ik vind het belangrijk dat in mijn yoga (en mijn lessen) wat los te laten. 

Je hoeft niet 'goed' te zijn in yoga, je hoeft niet eens bij je tenen te kunnen. Waar het om gaat is lekker in je vel zitten, je lichaam kunnen bewegen op een manier die goed voor je is, even 'uit je hoofd zijn' en weer in verbinding zijn met hoe je je voelt en vanuit daar goed voor jezelf zorgen.

 

We weten allemaal dat het belangrijk is voldoende te bewegen en ontspannen. Maar wil je jezelf ook niet af en toe de ruimte geven om gewoon weer even te spelen. In yoga vind ik al deze elementen terug. Ik kan op een ontspannen manier bijna spelenderwijs op de mat mijn lichaam weer lekker in beweging brengen, dicht bij mezelf blijven, meer balans vinden en vanuit daar lekkerder in mijn vel zitten. Dat vormt voor mij de kern van waaruit ik werk.

RECENSIES

Sanne vraagt en kijkt goed naar wat je behoeften en doelen zijn, waar je aan wil werken. Ze maakt een programma op maat per les dat daarbij past. Ze werkt dat op papier voor je uit zodat je de oefeningen zelf kunt herhalen. Tijdens de les kijkt ze goed naar hoe je de houdingen uitvoert, zodat ze je kan helpen hem nog beter uit te voeren. Sanne geeft op een positieve, vrolijke en nuchtere manier les die ze aanpast aan je eigen doelen  en mogelijkheden.

- Laura over privélessen- 

 
 
LESROOSTER

Bekijk hieronder het lesrooster voor locaties, tijden en prijzen. :-)

maandag    

7.00 - 8.15 uur  ~Morning Hatha~  De Yogastudio Den Bosch

19.00 - 20.15 uur  ~Hatha Basis~  De Yogastudio Den Bosch

dinsdag

9.00 - 10.15 uur ~Hatha~  De Yogastudio Den Bosch (vanaf 11 feb 2020)

20.30 - 21.45 uur  ~Yin~  De Yogastudio Den Bosch

woensdag 

10.30 - 11.45 uur ~Hatha~  De Yogastudio Den Bosch

donderdag

10.00 - 11.00 uur  ~Hatha~  Sportiom Den Bosch

vrijdag

7.00 - 8.15 uur ~Slow Morning Hatha~  De Yogastudio Den Bosch

zaterdag

10.00 - 11.15 uur  ~Hatha/Yin~  De Yogastudio Den Bosch

Check de desbetreffende websites voor de actuele tarieven

Yoga aan de Kade Den Bosch
Mukta_Logo_met.png
Yoga aan de Kade Den Bosch
Yoga Studio Schijndel
Yoga aan de Kade Den Bosch
Mariapaviljoen Yoga Den Bosch
 
CONTACT

YOGA LESSEN & WORKSHOPS


Sanne Mahieu
06-14615407 - info@yogametsanne.nl

KvK 66606128 - 's-Hertogenbosch

© 2016 by Yoga met Sanne / Photo's Beeld by Sara