YOGA INSTRUCTOR
 
OVER YOGA MET SANNE

“Verlichting zou in het westen mogelijk beter beschreven kunnen worden als

‘een optimaal psychisch welbevinden’.”

 

Sinds de jaren vijftig is de levensstandaard voor velen alsmaar gestegen en toch blijkt uit onderzoek dat we ons nauwelijks gelukkiger zijn gaan voelen. We lijken in de greep te zijn van de ‘geluksparadox’ zoals deze door epidemiologen genoemd wordt.

Op onze eigen manier zij we allemaal op zoek naar geluk, maar lijken de zoektocht soms zo complex te maken dat we onze weg hierin juist verliezen. Ik denk dat inzicht in hoe wij als mens nou eigenlijk ‘werken’ belangrijk is en deze zoektocht versimpeld.

Ik ben niet alleen gefascineerd door de anatomische werking van ons lichaam, maar evenzoveel door de werking van ons brein en het effect hiervan op ons gevoel van kalmte, tevredenheid en geluk. En één van de dingen die mij gelukkig maakt, is dit weer delen met anderen!

In mijn yogalessen, coaching en blogs deel ik kennis en tools die ik tegen kom in mijn zoektocht naar geluk, want wat is geluk als je het niet kunt delen?

 
 YOGA

Je hoeft niet 'goed' te zijn in yoga, je hoeft niet eens bij je tenen te kunnen. Waar het om gaat is lekker in je vel zitten, je lichaam kunnen bewegen op een manier die goed voor je is. Jezelf weer even de ruimte te geven om te spelen, want wanneer doen we dan nou nog?

We gaan ons hier niet alleen fysiek beter van voelen, maar worden ook mentaal sterker, flexibeler en veerkrachtiger door op deze manier voor onszelf te zorgen.

 

Ik ben echt een beetje een nerd als het gaat om hoe ons lichaam anatomisch werkt en deel dit graag met je. Ik denk namelijk dat het belangrijk is om te weten waarom je doet wat je doet, maar ook om kennis te vergaren over hoe je ook ‘van de mat af’ in je dagelijks leven op een gezonde en functionele manier gaat/blijft bewegen. Lekker in je vel zitten en je goed voelen, begint soms letterlijk bij ‘lekker in je vel zitten’.

RECENSIES

Sanne vraagt en kijkt goed naar wat je behoeften en doelen zijn, waar je aan wil werken. Ze maakt een programma op maat per les dat daarbij past. Ze werkt dat op papier voor je uit zodat je de oefeningen zelf kunt herhalen. Tijdens de les kijkt ze goed naar hoe je de houdingen uitvoert, zodat ze je kan helpen hem nog beter uit te voeren. Sanne geeft op een positieve, vrolijke en nuchtere manier les die ze aanpast aan je eigen doelen  en mogelijkheden.

- Laura over privélessen- 

 
IMGP5251.jpg
 
LESROOSTER

Bekijk hieronder het lesrooster voor locaties, tijden en prijzen. :-)

maandag    

7.00 - 8.15 uur  ~Morning Hatha~  De Yogastudio Den Bosch

19.00 - 20.15 uur  ~Hatha Basis~  De Yogastudio Den Bosch

woensdag 

10.30 - 11.45 uur ~Hatha~  De Yogastudio Den Bosch

donderdag

7.00 - 8.15 uur ~Slow Morning Hatha~  De Yogastudio Den Bosch

10.00 - 11.00 uur  ~Hatha~  Sportiom Den Bosch

13.15 - 14.15 uur  ~Yoga~  BuF Gemeente Den Bosch

13.30 - 14.30 uur  ~Yoga~  BuF Gemeente Den Bosch

zaterdag

10.00 - 11.15 uur  ~Hatha/Yin~  De Yogastudio Den Bosch

Check de desbetreffende websites voor de actuele tarieven

Yoga aan de Kade Den Bosch
logo-s-port.png
Yoga aan de Kade Den Bosch
 
CONTACT

YOGA LESSEN, WORKSHOPS & COACHING


Sanne Mahieu
06-14615407 - info@yogametsanne.nl

KvK 66606128 - 's-Hertogenbosch

© 2016 by Yoga met Sanne / Photo's Beeld by Sara